Image by Baylee Gramling

RELATIEPROBLEMEN

Leer samen (anders) te bewegen

Een goede relatie is niet vanzelfsprekend. Daar werk je voor. Je leidt ieder je eigen leven maar wilt ook met elkaar zijn, een leven delen. En als je even niet oplet, ben je ieder een eigen weg ingeslagen. De blikken zijn een andere kant op gericht, de wegen lopen steeds verder uit elkaar. Bij elkaar zijn kan dan ongemakkelijk worden. Een verlangen naar wat ooit was maakt dat de onderlinge relatie een slap aftreksel lijkt van hoe jullie het bedoeld hadden. Je raakt vervreemd van elkaar. Praten leidt tot discussie en creëert afstand.

Waarom is coaching vanuit beweging dan een oplossing?

Allerbelangrijkst: je hoeft niet met elkaar te praten. Praten is vaak lastig tussen partners die van elkaar verwijderd zijn geraakt. Tijdens BML coaching worden beide partners uitgenodigd in beweging te komen. Verwijten, discussies en oude verhalen komen hier niet aan de orde.

Vaak is er een ongelijk ritme ontstaan tussen partners: de een is druk met werk of hobby's, de ander heeft een meer gestaag tempo. Samen optrekken wordt steeds lastiger, soms zelfs ondoenlijk. Het is alsof je met een vreemde samen bent.

In een sessie (serie) op basis van Body & Mind Language verkennen we deze stagnatie. Wat heeft het gedaan met ieder van jullie, hoe staan de zaken ervoor en vooral: hoe kunnen jullie weer samen optrekken. Samen bewegen in dezelfde richting en in een prettig gezamenlijk ritme. Zonder te praten, bewegen in elkaars nabijheid, alleen en met elkaar.

Benieuwd wat BML voor jullie kan betekenen? Boek een intake en ervaar het zelf.