WORKSHOPS & MAATWERK

BML is breed inzetbaar, omdat iedereen zich toont met lichaamstaal en iedereen ook 'luistert' naar de lichaamstaal van een ander. De manier waarop je je uit zegt meer dan de woorden die je spreekt. Komt jouw lichaamstaal overeen met wat je zegt? Houding, beweging, gezichtsuitdrukking, een oogopslag, een dichtgeknepen mond, een starende blik, een wiebelend been, een stijve schouder: ze vertellen wat je werkelijk bedoelt. Aan de ander maar óók aan jezelf.

Door middel van workshops (in kleine groepen of individueel) help ik je meer te werken met je lichaamstaal.

Wil je aan een bepaald thema in je werk of dagelijks leven werken? Met een workshop op basis van houding en beweging leer je meer over je eigen beweegredenen, die van anderen en nieuwe manieren om jezelf te presenteren of om te gaan met bepaalde situaties.

Hieronder enkele voorbeelden van te boeken workshops;

Podiumtraining

(workshop)

Voor amateur artiesten

(individuele sessie)

Leer beter gebruik te maken van het podium en meer contact te maken met je publiek.

Freedom Dance

(workshop)

Individuele workshop met vrije dans-vormen, gericht op het ervaren van meer vrijheid in beweging en in je hoofd.

Verleiden en overtuigen

Individuele en groeps-workshops voor wie de kunst van het verleiden wil ontwikkelen. Verleiden en overtuigen met heel je lijf: Hoe trek je aan wat en wie voor jou belangrijk is.

Angst of

depressie

Hoe overwin je angst. Doorgrond via je lichaamstaal jouw angst en ervaar door nieuwe houdingen en bewegingen wat je mogelijkheden zijn hiermee om te gaan.